Hae tästä blogista

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ozzy Osbourne - Ozzmosis (1995)

Kirjahyllystäni pölypunkkien ja muun roskan seasta tipahti varpailleni jotain raskasta ja jopa unohtunutta äänitetavaraa. Ensin kiljaisin kivusta oh mooses!, mutta kuinkas ollakaan havaitsin esineen olevankin Ozzmosis??

Elimistön puolustusreaktion voimasta varpaassani tuntuva kipu, särky tai kuumotus yritti saada minut sylkäisemään ne kuuluisat voimasanat vit, perkl, saat, mutta se muistojen tulva jonka ko. levy aiheitti oli niin valtaisa, että mieleni tyyntyi kuin vesi pakkasessa.

Kysymyksellä missä olet ollut kaikki nämä vuodet, huokaisin syvään ja hengittämättä. Voisin sanoa, että tuhlaajapoika on palannut kotiin. Mutta hiukan syyllisyyden tunnetta potien huomaan syyn olevanikin minussa.

Levyn jonka kansikuvassa on irvistäviä hampaita täytyy olla suorastaan puraiseva. Kuka puolustaisi pientä ihmistä puremalta?? Voisiko se olla Perry Mason, lakimies joka puolustaa syyttömiä.

Mitäpä tehdä kun syyttäjä huutaa ja osoittaa sinua "I JUST WANT YOU!!
Tunnen jo väriseväni ja ihoni on kananlihalla.

Kummitukset päässäni saavat minun silmäni kääntymään ylösalaisin,,,


Salasesti sisälläni alkaa ukkostamaan,, haluanko vaipua maan alle??

Huutaen kuin ihmissusi, etsin...

Sinua sieltä toiselta puolelta<3 width="640" height="385">
Olit täydellinen,, kaikkeni antaneena kuuntelen.. huomiseen..

Huominen ilman sinua on niin raskasta, mutta kuitenkin kauniilla melodialla muistavaa. Laitan silmäni kiini ja hyräilen de lailaan la la laa

Huomaan erehtyneeni sillä... Vain viiltäja Zakk pitää ihoni kananlihalla.


Miksi tämä pieni mies on niin kovin hullaantunut... onko minut kirottu ohraisella voiteella, joka kuohuen käy kimppuuni yli alumiinin. .


Anteeksi mr. Jekyll, mutta meneekö teillä jotenkin raskaasti. APUA!! Lisää happea, meininki on kuin lintsin parhaissa laitteissa. Päästäkää minut kummitusjunasta! Huvi jatkukoon!

3min 30 sekuntia ja mr. azzy vai jekyll vai zakk otappa persoonista selvää kaikki toimii!!

Miksi kaikki vanha on niin kaunista!

Muistan lapsena itkeneeni kun mummolasta täytyi lähteä takaisin karuun kallioon, mutta huominen ei palaa enään koskaan kuin äänilevyissä ja elokuvissa. Siksi olen hyvin kiitollinen tämän levyn hyppäämisestä varpailleni. Kuinka todellisia vanhat sulosoinnut voivat olla korville.

Levy jossa muistini mukaan oli muutama superhitti kuten I Just want you ja See you on the other side. Osoittautuukin täyteliääksi ja onnistuneeksi teoksiksi. Rautainen paketti just se 10 biisiä. Aika ja muisti tekee meille tepposia, siksi asioiden dokumentointi on todella tärkeää ja kiitokset Ozzylle tunteiden dokumentoinnista. Kokonaisuus saa minulta hurjat 9,5/10
ja kuuntelen viimeisen biisin uudellee. mr. taka tucaon..

1 kommentti:

  1. 10 videota kertoo enemmän kuin 1000 sanaa! Tämä on ollut minullekkin vain muutaman kappaleen hittiblätty, jonka kokonaisuus on jäänyt ilman ansaitsemaansa huomiota. Kiitos tämän arvostelun asia saatiin korjattua!

    VastaaPoista